<< Tillbaka till Startsidan
Tillbaka Notiser 2005

 


2000

Notiser 2004>>
Notiser 2000


000505
Pontus Mörth expertkommentator
Pontus Mörth kommer att delta även i årets STCC-premiär, men i en helt ny roll - nämligen som expertkommentator åt Radiosporten.
Radiosporten gör en ambitiös sändning från premiärracet på Gelleråsen i Karlskoga. I dagsläget räknar man med att direktsända det andra heatet lokalt över Värmland, Dalarna och Örebro, medan man gör ett fylligt efterhandsinslag via rikssändningarna efter kl 16.00.
&endash; Det ska bli jättekul, säger Pontus som direkt efter helgens inhopp i sportradion sticker till Tyskland för den första testen inför årets VW New Beetle Cup.

000308
Säfflejuniorer fick dela stipendium
Säffle MCs ungdomsstipendie till 1999 års mest lovande rallyjunior delades ut vid klubbens årsmöte den 7 mars. Stipendiet på 3000:- fick dock delas mellan 3 förare som var omöjliga att särskilja. Henrik Andersson, Oskar Norlin och Hans-Erik Weng har haft stora framgångar i VOC och i princip dominerat Helmia Cup, Öppna Västra VOC samt Förbundsmästerskapet.

000217
Västra BF årsmöte i Säffle
Västra Bilsportförbundets årsmöte är i år förlagt till Säffle. Det äger rum den 19 febr på Scadic Hotel i Säffle med anledning av Säffle Motorclub´s 25- års jubileum. Det kommer att bli en del arrangemang runt det hela samt utdelning av ett flertal priser till framgångsrika förare inom Västra.
000216
Vill du vara med och försöka påverka bensinpriset ! ! !
Skicka ett vykort till Regeringen på Rosenbad i Stockholm.
Regeringskansliet 103 33 Stockholm
Om alla i Sverige offrar 5 kr kan kanske översvämma hela stadshuset med vårt krav. Det kan ge resultat.
Sänk bensinskatten ! !
Maila detta vidare till så många du känner, så att vi kan nå ut till hela Sverige.
Kan du tänka dig att vara med i fler manifestationer, skicka ett mail till mig så hör jag av mig.
E-post: rally_star@mail.bip.net

Martin Schanche störtade med helikopter
Under söndagen störtade rallycrossföraren Martin Schanche och hans dotter 11-åriga dotter Melissa med helikopter söder om Gjövik. Båda kom oskadda från det otäcka tillbudet. Om detta och Morten Östbergs stulna WRC bil berättas i den norska tidningen Verdens Gang (VG)
Läs artikeln i VG
Morten Östbergs WRC Subaru användes vid vapenstöld
Läs artikeln i VG

<< Tillbaka till Startsidan
Tillbaka Notiser 2005