4 aug

Götene MK

Götenerundan

Sören Hällqvist vinner av årets Old Boys Cup
Götenerundan var årets siste løp i Old Boys Cup. Raskeste Old Boys fører var Sören Hällqvist nesten to minutter føre nestemann Bert Jideborn. Jideborn kjørte sitt første løp i cupen, men endte likevel på en 7 plass i Old Boys Cup. Tredje Old Boys i Götene, Göran Igelström, sikret også 3.plass totalt i cupen. Bjørn Kristoffersen ble nr 4 i rally og fikk en 6 plass i cupen med bare to kjørte løp. Jan Erik Eriksson brøt i Götene, men beholdt sin 2.plass i cupen.
Premieutdelingen blir i Köping 20 oktober.
Götenerundan 4.august 2001 Old Boys Cup
1. Sören Hällqvist 26,44, 2. Bert Jideborn 28,31, 3. Göran Igelström 29,12, 4. Bjørn Kristoffersen 30,30, Jan-Erik Eriksson brutt.

Rolf Andersson raskest i Old Boys
Fire svenske og to norske Old Boys deltagere stilte til start på Bjørkelangen. Løpet hadde totalt 31 Originaler til start.
Raskest på de fire første prøvene var Sören Hällqvist med sin 740. Men i nest siste sving på siste prøven gikk det rett frem. Der ble Sören stående i nesten 3 min før bilen var på veien igjen.
Rolf Andersson gjorde akkurat det samme som Sören, men han kom ikke så langt ut og tapte kun 18-19 sekunder. Men Rolf hadde kjørt meget bra på de andre prøvene og ble dermed vinner av Old Boys denne gang.
På andreplass, 14 sek bak Rolf, kom Stein Åge Pedersen som kjørte sitt første løp i årets Old Boys Cup.
Tredjeplassen gikk til en meget fornøyd Jan-Erik Eriksson, som var bare 1 sek bak Pedersen. Ronald Seterøy var minst like fornøyd med fjerdeplassen i sitt tredje rally. Göran Igelström kjørte inn til femteplass foran Sören Hällqvist.
Sören Hällqvist leder fortsatt cupen med 10 poengs ledelse til Jan-Erik Eriksson, mens det er et hopp på 23 poeng ned til Ronald Seterøy på tredjeplass.
Neste løp i cupen er 4 august i Götene, dette er også siste løpet.
Aurskog/Hølandsprinten 1. Rolf Andersson 18,40, 2. Stein Åge Pedersen 18,54, 3. Jan-Erik Eriksson 18,55, 4. Ronald Seterøy 19,15 5. Göran Igelström 19,46 6. Sören Hällqvist 20,11.

Sören Hällqvist har utøket sin ledelse i cupen
Kun tre Old Boys førere stilte til start i Numedalsrally. Sören Hällqvist var eneste Old Boys i klasse 17, her tok han også en fin 3.plass, men var klart raskeste Old Boys. Sören var meget fornøyd etter målgang. Selv meg mange startende ble det et fint rally.
I klasse 18 hadde vi to deltagere. Svenske Jan-Erik Eriksson ble nr 2 i Old Boys med 10.plass i klassen. Rett bak fulgte Ronald Seterøy med 3 plassen i Old Boys. Ronald kjører sitt andre rally.

Sören Hällqvist leder cupen.
Årets første Old Boys Cup løp var Bergslagsrallyt i Sverige. Mildværet gjorde at veienes standard varierte. Men uansett var de fleste fornøyd. 11 Old Boys førere stillte til start blant 78 Originaler.
Som forventet åpnet Per-Erik Sköldin sterkest. Men på SS 2 ble Sköldin stående ca 30 min. og løpet var kjørt for hans del. Da var det klart for Sören Hällqvist og hans 740.
Nykommere i Old Boys Cup er Steve Häggelund på 2.plass og norske Bjørn Berg på 3.plass.
Fjerdemann i cupen, Benny Kvarnström, og femtemann Börje Hermansson var begge inne på tanken å stå over neste cupløp i Numedal, men etter å ha sett resultatene ble de litt mer fristet til å delta. Det er noe å tenke på for alle dere andre også. Finere veier og mer snø finnes verken i Norge eller Sverige. Så Numedalsrally kan dere bare ikke stå over.